Lotus olie

Artikelnummer: 8438477586215
Artikel 5 van 9
€ 11,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Lotus heeft een warme kruidige zinnelijke geur.

De Lotus werd in het oude Egypte en nu nog in India als heilige bloem vereerd.

De indische godin Lakshmi werd vaak afgebeeld met een Lotusbloem in de hand.

Lotus is de ideale etherische olie voor workaholics want als geen ander laat hij lichaam en geest tot rust komen. Vooral bij stress helpt de Lotus geur olie lichamelijke en geestelijke harmonie te vinden.

Het is belangrijk op de dosering te letten 2 - 3 druppels Lotus (5 %) in 100 ml basis masage olie of handwarm water is de juiste verhouding voor evenwicht en harmonie. 10 druppels in 100 ml basis masage olie of handwarm water hebben echter een verdovende werking.

Lotus vermindert rimpels, roodheid en irritaties. De olie reinigd de huid en stimuleert vorming van nieuw weefsel.

De Lotusgeur opent onze geest en centreert ons. Hij helpt bij mentale uitputting en geestelijke oververmoeidheid. Onrustige gedachten, angst voor de volgende dag en nachtmerries kan hij met zachte hand oplossen. Hij sterkt onze innerlijke kracht en maakt ons zelfbewuster. Zijn fijne geur inspireert ons to tot creatief handelen.

Geen andere plant is zo met spirituele symboliek beladen als de Lotus. Geboren in de modder groeit de plant naar de oppervlakte waar de bladeren en bloemen op het water zweven. Niets kan haar zuiverheid teniet doen. De bloem zelf ontspruit uit de navel van de good Vishnu. En zo worden vele goden en profeten met een Lotusbloem in de hand afgebeeld.

De Lotus symboliseert de Reinheid, de helderheid van Geest, de Waarheid van de ons geopenbaarde goden. Hij staat voor de levensloop die uit wedergeboorte, vruchtbaarheid, welstand en beeindiging van het menselijke leven bestaat. Zijn geur drukt tegelijkertijd het verleden, het heden en de toekumst uit.

De guer van Lotusolie brengt beelden uit het verre verleden in herinnering en kan zo diepliggende blokkades opheffen. Hij verdiept de meditatie en het is eenvoudig in trance te geraken, de Lotusgeur beroert ons binnenste en brengt het diepverborgene aan de oppervlakte.

© 2021 - 2024 SoWiRo.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel