Kristallen | Diffuser | Jacuzzi & Sauna geuren

Natuurlijke Menthol kristallen

Menthol is een geurstof met verkoelende eigenschappen. Menthol komt van nature voor in diverse planten, onder andere in de diverse muntsoorten, zoals pepermunt. In fijne parfums wordt menthol weinig gebruikt, maar wel in frisse parfumcomposities voor shampoo en doucheproducten en ook veel in aftershaves. Menthol was lange tijd de enig bekende stof met een verkoelend effect op de huid, vandaar het gebruik in aftershaves.

Menthol bestaat uit vaste kleurloze kristallen. De geur is zeer fris, muntachtig. Wordt alleen in zeer kleine hoeveelheden in gewone parfums gebruikt. Menthol is goed oplosbaar in alcohol, maar vrij slecht in olie.

Diffuser

Met aromadiffusers geef je een ruimte gemakkelijk een heerlijke geur. Vul de diffusers met SoWiRo's kant en klare diffuser geur water, om de diffuser dit langzaam te laten verstuiven. Met een aromadiffuser in huis, kun je elke moment van de dag genieten van aromatherapie. Denk aan een fijne eucalyptus of lavendel geur uit de diffuser.

Onze geurwater is 100% gedemineraliseerd water met geuroliën, dit is beter bij het difuzen omdat er dan geen kalk op uw meubels komt.
De etherishe olie word op de juiste manier vermengt met het water, waardoor u niet alleen in het begin een krachtige geurbeleving heeft, olie drijft namelijk op water en als u water met etrherisch olie in een diffuser stopt, zal de olie niet goed mengen met het water.

Jacuzzi & Sauna geuren 

Onze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke etherische oliën, bent u geïnspireerd door alle heerlijke geuren in ons assortiment?
Dan raden wij u onze Jacuzzi & Sauna geuren aan, deze natuurlijke geurolie is geschikt voor uw Jacuzzi Sauna en bad. 
Wat u ook kiest: met de geurolie vult u uw favoriete geur snel weer aan voor een effectieve geurbeleving.

  • Menthol Kristallen
    Menthol Kristallen

    Menthol kristallen werken verfrissend en verkoelend. Ze zuiveren de lucht, vergroten de aandacht en verlichten de ademhaling.

    € 2,99
© 2021 - 2024 SoWiRo.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel