In heel Nederland rekenend SoWiRo.com bij een bestelling boven € 15,- geen verzendkosten!!
Ananas olie 30ml
Reviews | Review toevoegen

Etherische geur olie

Artikelnummer

8438477586611 

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 10,99
Prijs per stuk

Voorraad : 13

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen

Ananas olie vult de ruimte met een zoet tot zoetzuur tropisch ananas aroma. De ananas is oorspronkelijk afkomstig van Zuid- en Midden- Amerika. De Ananas groeit op ananasplantages; de vrucht groeit onder de grond en de bladeren steken boven de grond uit. Ananas is rijk aan vitaminen zoals: bètacaroteen, vitamine E en mineralen zoals: kalium, magnesium, fosfor, ijzer, koper, mangaan, zink en jodium. Omdat ananas helpt tegen een opgeblazen gevoel is het een prima vrucht om af te vallen.
 

Hoe gebruik je etherische olie?

Er zijn meerdere manieren hoe je kunt genieten van etherische oliën. Etherische oliën zijn heel divers te gebruiken, lees hieronder hoe.

Etherische olie een oliebrandertje

Oliebranders gebruik je om olie in te verdampen. In de oliebrander doe je 1 tot 3 druppels olie, verdund met water. Onder de olie zet je een waxinelichtje. Door de vlam van het waxinelichtje zal de etherische olie als damp door de lucht verspreiden.

Etherische olie een Aroma/Geur steentje

Aroma/geur steentje gebruik je om olie in te verdampen. In de aroma/geur steentje doe je 1 tot 3 druppels olie. Onder het steentje zit een schoteltje. Door het steentje zal de etherische olie door de lucht worden verspreid.

Maak een eigen spray

Maak zelf een spray door een plantenspray te vullen met een aantal druppels etherische olie en water. Spray hier vervolgens mee in de lucht en je hebt een lekker ruikende luchtverfrisser.

Massage met een dragerolie

Je kunt etherische oliën verdund op je huid masseren voor een geneeskrachtige werking. Gebruik altijd een dragerolie om de etherische olie mee te verdunnen. Als dragerolie kan je elke plantaardige of notenolie gebruiken Kokos, amandel of olijfolie zijn uitstekende oliedragers.

In bad

Ook in bad kan je genieten van etherische oliën. Voeg hiervoor een paar druppels van je favoriete olie toe aan je bad.

Een kompres

Veel etherische oliën kunnen je helpen met bepaalde kwalen. Hiervoor kan je een kompres aanmaken. Een kompres maken doe je door 5 tot 10 druppels water aan een bak met warm water toe te voeg. Dompel hier een washandje in, wring het uit en je hebt een kompres.

Heeft u verder nog vragen over ons product wij horen het graag van u.
 

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 10,99

2 of meer

€ 10,55

3 of meer

€ 10,05

4 of meer

€ 9,54

5 of meer

€ 9,04

10 of meer

€ 8,03

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.